Wie we zijn

Specialisten in betonproducten voor infra en industrie

MBS Infra is gespecialiseerd in het produceren en leveren van diverse prefab betonproducten voor de infrasector en industrie. Wij produceren onder andere prefab randelementen, voorzetwanden, liggers, balken brugdekken en stootplaten. Deze hoogkwalitatieve betonproducten worden op onze productielocatie (MultiBeton) in Vianen geproduceerd. Wij produceren niet enkel in serie, ook specials behoren bij ons tot de mogelijkheden. Wat uw wens ook is, wij leveren een passend prefab betonproduct.

Kostenbesparing voor u als klant

We verstaan ons vak, beschikken over een eigen productielocatie en kunnen zowel het ontwerp als de productie en montage in eigen beheer realiseren. Hiermee bespaart u als klant kosten. Indien gewenst kunnen wij u als opdrachtgever geheel ontzorgen. Wij nemen u graag het gehele traject uit handen, van het ontwerp tot de productie en levering en eventueel montage op de bouwplaats. We zijn erop gericht direct vanaf het voortraject (aanbestedings-/ontwerpfase) met de klant mee te denken om zo tot een optimaal betonproduct te komen.

MBS Groep

MBS Infra maakt deel uit van de MBS Groep.

Onze werkmaatschappijen:

Wij bedienen een brede markt en kunnen snel een product leveren dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar kelderbouw, putten of waterberging, betontrappen en keerwanden of een compleet prefab casco voor de woning- of utiliteitsbouw. Met onze drie eigen productielocaties kunnen we flexibiliteit, snelle levertijden en een scherpe prijs garanderen.

Voor keerwanden, betonplaten en stapelblokken verwijzen wij u graag naar MBS Beton.

Voor betontrappen, blok- en stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten en kolommen  verwijzen wij u graag naar MBS Betontrappen en speciaalproducten.

Volg MBS Infra

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Infra

Energieweg 2

3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 64342093
Btw-nummer: NL855624103B01